MotM

Man of the Match

Beste bal(l)ers,

 

De kans is groot dat de wee-en welmanager het binnenkort druk krijgt want na afgelopen donderdag lijkt het er op dat de veldmanager voor langere tijd overspannen en depressief thuis komt te zitten.

 

Nu alweer een groot verschil in de eindscore en dat terwijl hij juist het perfecte plan opgesteld had om de vorige monsterscore uit te wissen.

In de opstelling Jan K, Arjan,Herman, Victor  en Jaap van 2 weken geleden  ( verlies met 27 punten verschil ! ) had de veldmanager  Arjan en Jaap  vervangen door Richard2 uit het team Bert, Philip, Jan H en Richard 2 ( winst met 27 punten verschil ).

Aangezien de winst nu met 17 punten verschil ging naar het team waarin Richard 2 optrad kun je zeggen dat hij met 27+17 = 44 punten verschil won van Arjan en Jaap.

 

Om het verliezende team nog wat krediet te geven en de wond wat te verzachten moet vermeld worden dat ongeveer 10 minuten voor het einde de uiteindelijke verliezers na een mooie inhaalrace tot op 3 punten genaderd waren. Helaas ging er daarna van alles mis: 4 foute passes binnen 2 minuten betekenden 8 gemakkelijke punten en het missen van simpele kansen bezegelden het lot vlak voor tijd.

 

Wie is de Mom?

 

Jaap      

De Pretploeg


Het recreanten basketball-team van B.V. Exercitia '73 uit Eelde/Paterswolde


Iedere donderdagavond vanaf 21:00 uur tot 22:30 uur in sporthal  Groote Veen in Eelde.

Contactgegevens:


T. 0031-654661659

E. info@pretploeg.nl

W. www.pretploeg.nl


Copyright 2020 De Pretploeg